۱ – ممبران ذرات بزرگتر از ۰٫۰۰۰۱ میکرون را از آب جدا میکند، که شامل بسیاری از املاح و به ویژه نیترات و نیتریت میشود، اما در خصوص ذرات کوچکتر از ۰٫۰۰۰۱ میکرون کاربردی ندارد و این ذرات از ممبران عبور میکنند.
۲- سازندگان ممبران در مشخصات فنی ممبران مدعی هستند که ممبران میتواند تا ۹۹ درصد ذرات را جداسازی کنند. البته باید در این خصوص به این نکته توجه کرد که این عدد به صورت تئوری است. و نمیتوان به صورت کامل از این عدد مطمئن بود
چرا که در واقعیت دقت ممبران کمی کمتر از این عدد است و همچنین در طی گذشت زمان مصرف، کمی منافذ ممبران گشاد میگردد و این امر باعث میگردد کمی درصد جداسازی کمتر شود.
۳- پایداری بسیار زیاد آب و ایجاد محیط مناسب برای رشد باکتری های بی هوازی است. توجه داشته باشیم آب در مخزن های مخصوص تصفیه آب بدون ارتباط با هیچ گونه آلودگی خواهند بود.
اما نکته ی بسیار مهم عدم توان در ایجاد یک محیط ایزوله ی آزمایشگاهی برای نگهداری آب بدون چرخش به مدت طولانی ، امری طبیعی است.
بنابراین همین ذرات کوچک (کوچکتر از ۰٫۰۰۰۱) و همچنین آن چند درصد ذرات رد شده از ممبران داخل آب باقی میمانند و باعث بو گرفتن آب در مخزن میگردند.
برای رفع همین مشکل است که تمامی دستگاههای تصفیه آب به روش اسمز معکوس در مرحله پنجم و بعد از ممبران مجهز به فیلتر پست کربن (که وظیفه آن حذف بو و مزه است) میشوند.
چه کنیم که مخزن
دستگاه تصفیه آبمان دیرتر بو بگیرد؟
۱-
تعویض به موقع فیلترهای تصفیه آب،
علی الخصوص ممبران
۲-تخلیه مخزن تصفیه آب هنگام مسافرت
و یا زمانی که بیش از ۲ روز از دستگاه تصفیه آب استفاده
نمیکنیم.