علت روشن نشدن دستگاه تصفیه آب خانگی چیست؟

دستگاه های تصفیه آب خانگی گاهی با مشکلاتی رو به رو می شوند که باعث می شود دستگاه در فرآیند تصفیه آب با اختلال مواجه شود. یکی از مشکلاتی که ممکن است گاهی مصرف کنندگان با آن رو به رو شوند، روشن نشدن دستگاه تصفیه آب است.

این مشکل می تواند علت های مختلفی داشته باشد بنابراین بهتر است مرحله به مرحله موارد زیر را بررسی کنید و در صورت عیب یابی دستگاه اقدام به رفع آن نمایید.

اگر سیم کشی دستگاه دچار مشکل شده باشد این اتفاق بروز می دهد. بهتر است سیم های موجود در دستگاه را از نظر سلامت بررسی کنید.

عمده ترین دلایل روشن نشدن دستگاه شامل سوختن و یا ضعیف شدن ترانس ، نرسیدن آب به دستگاه تصفیه آب و یا عملکرد همزمان لوپرشر(low-pressure) و های پرشر(high-pressure) دستگاه می باشد.

پمپ یکی از اصلی ترین قطعاتی است که در تمامی دستگاه های تصفیه آب خانگی اسمز معکوس  وجود دارد. اگر پمپ سیستم خراب شده باشد دستگاه نیز روشن نشده و کار نمی کند.

اگر سوئیچ قطع کن فشار پایین سوخته شده باشد دستگاه شروع به کار نخواهد کرد و روشن نمی شود. برای رفع این مشکل ابتدا شیلنگ وارد شده به سوئیچ را خارج کنید و اطمینان حاصل کنید فشار آب خروجی کافی است.

سپس می توانید با استفاده از مولتی متر از سلامت سوئیچ ها آگاه شوید.برای اینکه دستگاه تصفیه آب خانگی RO شروع به کار کند آب ورودی باید فشاری در حدود حداقل 2 بار داشته باشد. در واقع اگر فشار آب کم باشد سوئیچ فشار پایین نیز جریان برق دستگاه را قطع می کند.

برای تست این موضوع در ابتدا با کمک یک تکه سیم نازک دو سوکتی که بر روی سوئیچ قرار دارد به هم وصل کنید تا جریان برق یکسره شود.

اگر با وصل کردن دو سر سوکت دستگاه تصفه روشن شود و شروع به کار کند، پس فشار آب ورودی به دستگاه ضعیف می باشد. در ادامه مهمترین علت های روشن نشدن دستگاه تصفیه آب خانگی را بررسی میکنیم

همچنین اگر زمان کافی برای مطالعه را ندارید میتوانید ویدیو آموزش رفع مشکل خاموش شدن دستگاه تصفیه آب را ببینید.


ایراد : ولتاژ 220 ولت شهری به ترانس نمی رسد.

عیب یابی : به وسیله مولتی متر پریز را چک میکنیم و از داشتن ولتلژ 220 شهری اطمینان حاصل میکنیم هم چنین دو شاخه و سیم ترانس دستگاه تصفیه آب را نیز بررسی و در صورت نیاز تعویض میکنیم.

ایراد : ترانس خروجی 24 ولت مستقیم را ندارد.

عیب یابی : سوکت ترانس را جدا کرده و ولتاژ آن را اندازه می گیریم تا از سالم بودن ترانس مطمئن شویم اگر ولتاژ خروجی ترانس مناسب بود سوکت را وصل میکنیم و ولتاژ را مجددا اندازه گیری میکنیم و در این حالت نیز ولتاز خروجی ترانس را اندازه میگیریم

که این مقدار نباید کمتر از 22 ولت مستقیم باشد و در صورتی که کمتر بود یا صفر شده نشانه ضغیف بودن ترانس است و باید ترانس دستگاه تصفیه آب تعویض شود.

ایراد : لو پرشر معیوب است.

عیب یابی: شیر ورودی به دستگاه را چک میکنیم که بسته نباشد یا اینکه دارای نشتی و دولا نشده باشد. اگر لوپرشر در خروجی فیلتر مرحله اول (الیافی ) نصب شده بود حتما هوزینگ فیلتر الیافی را بررسی میکنیم که کیپ نکرده باشد

و سپس لوپرشر را به وسیله مولتی متر تست میکنیم تا از سالم بودن آن مطمئن شویم.

ایراد : های پرشر معیوب است.

عیب یابی: شیر مخزن را چک میکنیم که بسته نباشد یا دارای نشتی و دولا نباشد ، مخزن را خالی میکنیم زیرا در زمان پر بودن مخزن های پرشر عمل کرده و دستگاه را قطع میکند. سپس با مولتی متر های پرشر را کنترل میکنیم و در صورت خرابی آن را تعویض میکنیم.

ایراد: پمپ دستگاه کار نمیکند.

عیب یابی : پمپ Ro را مستقیم با یک ترانس سالم راه اندازی کنید تا از سلامت آن مطمئن شوید در صورتی که پمپ کار نکرد نیاز است که پمپ دستگاه تصفیه آب خود را تعویض کنید

.Copyright @ 2020 AwaterZ.com | all right reserved
Developed By PartCo
ارتباط با ای واتر زد از طریق واتس آپ