آموزش تنظیم TDS دستگاه تصفیه آب(آموزش سنجش سختی آب)

برای مطالعه صفر تاصد دستگاه های سختی سنج آب مقاله  دستگاه سختی سنج آب (tdsmeter) چیست و چه کاربردی دارد؟ را بخوانید.

 سختی آب (TDS) شامل نمک های معدنی و مقادیر کمی مواد آلی است که در آب حل شده اند. ترکیبات اصلی معمولا کاتیون ها، کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم و آنیون های کربنات، بی کربنات، کلرید، سولفات و به ویژه در آب های زیرزمینی نیترات هستند. واحد سختی آب مصرفی معمولا میلی گرم بر لیتر (mg/L) یا ppm می باشد.

به طور معمول، آب معدنی طبیعی و آب شیر می تواند سختی آب (TDS) بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلی گرم بر لیتر داشته باشد. در مناطقی که غلظت مواد معدنی بالایی دارند، سختی آب طبیعی شیر می تواند به طور قابل توجهی بالاتر باشد. فن آوری های تصفیه آب مانند سیستم اسمز معکوس ، تقطیر آب و تبادل یونی می توانند میزان سختی آب را تا صفر کاهش دهند.

دستگاه (سختی سنج) جهت اندازه گیری میزان سختی و املاح موجود در آب مورد استفاده قرار می گیرد.TDS Meter مخفف کلمه Total Dissolved solids می باشد و معیاری جهت سنجش میزان شفافت آب می باشد.

تی دی اس با توجه به میزان مواد جامد محلول در آب و نوع آن (آلی یا غیر آلی) تعیین می شود.مواد معدنی موجود در آب عبارتند از نیترات،نیتریت،آرسنیک،جیوه،سرب،منگنز،روی ،مواد آلی ، مواد شیمیایی می باشد که عنصر کربن در آن وجود داشته باشد.میزان تی دی اس (TDS) آب با کیفیت آب رابطه معکوس دارد.

همچنین این محصول قابلیت اندازه گیری دما را نیز دارد و از مهمترین ویژگی های آن قابلیت تنظیم مجدد آن  میباشد.

برای مشاهده جزییات و خرید دستگاه سختی سنج می توانید اینجا کلیک کنید.





.Copyright @ 2020 AwaterZ.com | all right reserved
Developed By PartCo
ارتباط با ای واتر زد از طریق واتس آپ